Преди осем години, след окончателното им раздяла, последната официална партньорка

...
Преди осем години, след окончателното им раздяла, последната официална партньорка
Коментари Харесай

Последната жена до Слави – Мартина, не издържа и призна всичко: Всяка вечер бях в сълзи!

Преди осем години, след окончателното им разлъка, последната публична партньорка на Слави Трифонов, танцьорката Мартина Огнянова, разкри забавни детайлности за техния взаимен живот. Тя показа своите преживявания във видео, оповестено в обществената мрежа Фейсбук.

Мартина, която бе част от балета " Магаданс " в " Шоуто на Слави " за забележителен интервал, описа за своето общуване с Трифонов. Тя призна, че животът й изглеждал като приказка в профил, защото е била с доста прочут и авторитетен мъж в България. Той имаше всичко, което можеше да изиска, в това число и нея.

Мартина разкри, че техният връзка траяла седем години и всичките й приятелки мечтали за нещо сходно. Те обсъждали метода, по който тя се държала и какво го тъкмо я предписание забавно за мъже като него. Близките ѝ хора също били щастливи, тъй като в профил всичко изглеждало съвършено. Трифонов беше мъж, който има всичко - финансови благоприятни условия, въздействие, власт и популярност.

Въпреки това, Мартина разкри, че двамата функции, които трябвало да следват, с цел да построят " прелестния свят " в " прелестния дворец ", в който живеят. Те се старали да създадат всичко да наподобява съвършено за другите извън, само че вътрешно тя не се чувствала по този начин. Имало е доста нощи, прекарани в рев, а тя постоянно се усещала самотна и под непрекъснат надзор.

Мартина разкри, че била следена непрекъснато и че живеела напълно съгласно разпоредбите на Трифонов. Въпреки че не обичала ревността, тя осъзнавала, че нещо не е наред. Изживявала е не малко моменти, в които трябвало да прави неща, единствено тъй като той го желал по този начин.

Но срещата с бъдещия ѝ брачен партньор Коко била преломна точка за нея. Те почнали да се срещат и от този момент станали неразделни.

В момента тя към този момент не се занимава с танци, а със брачна половинка си Коко имат 3 деца и развиват общ бизнес, обвързван козметични артикули. Тя се усеща щастлива с мъжа си, който дефинира и като другар.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Слави Трифонов Слави Дългия Коко Мартина Магаданс Шоуто на Слави
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР