Преди обед секстилът между Луната и Слънцето ще донесат емоционална

...
Преди обед секстилът между Луната и Слънцето ще донесат емоционална
Коментари Харесай

Астросъветът за днес: Не се захващайте с важни бизнес дела

Преди обед секстилът сред Луната и Слънцето ще донесат прочувствена възвишеност и положително въодушевление в контактите с близките, подготвеност да се притечем на помощ, благопожелателност. Душевни прекарвания и безредици, постоянно свързани с противоположния пол, по тази причина не бързайте да вземате решения в персонален проект. Повишава се работоспособността, виталната сила, само че не са изключени прочувствени експлоадирания и положение на напрежение.

Най-важният аспект през днешния ден е съвпадът на Венера и Юпитер. Носи положително въодушевление и оптимизъм. Финансови придобивки. Опитайте си шанса на лотарийните игри, само че без да прекалявате. Благоприятно време за благотворителни дейности. Щастлив ден за връзките и персоналните връзки.

В по-късния следобяд и вечерта квадратурата на Луната и Сатурн ще внесе безпокойствие, липса на положително въодушевление, незадоволеност, в някои случаи ще се стигне до прочувствена меланхолия. Ще се усети тежестта на грижите. Проблемите ще ни се костват двойни. Общуването ще бъде затруднено, изключително с по-възрастни от нас хора. Може да почувствате отмалялост, незаинтересованост. Възможни са непредвидени, само че бързо преминаващи проблеми. Добре ще е да се въздържате от харчене на пари.

Луната е в Дева - знак на интелекта и практичността. Когато Луната е в земния знак Дева, вниманието е фокусирано върху продуктивната активност, с дребни корекции. Обръща се по-голямо внимание върху детайлите (понякога до дребнавост), изчерпателност, деловитост, подлагане на близките на градивна рецензия, ускоряват се аналитичните качества. Яснотата на мислите е с минимално прочувствено проявяване, само че е допустимо да се зацикли върху дребните неща. Подходящо време за всяка усърдна работа, която изисква по-голямо внимание и самообладание. Добро време за делова, научна, интелектуална работа, образование, оформяне на парични документи, повишение на квалификацията. Сега можете да пишете, да редактирате.

Време да се обърне внимание на здравословния метод на живот, на диетата, хигиената. Пийте доста вода, правете стречинг извършения, уместно за спорт, джогинг. Отлично време за лекуване на кожни болести, козметични процедури и диетични дни (особено при намаляваща Луна). Ако извършите прическа през този интервал, тя ще резервира формата си за дълго време (косата ще пораства по-бавно). Уязвими са нервната система, стомаха и целия стомашно-чревен тракт без правото черво. Не се предлага хирургична намеса в региона на стомашно-чревния тракт.

Внимателно следете качеството и количеството употребяваната храна (повишена сензитивност на стомаха). Забавленията са по-добре да се отсрочат за друго време - те могат да бъдат прекомерно скучни в този момент.
Подходящо е за засаждане на стайни цветя, те бързо се вкореняват. Добро време за хигиенизиране на дома и офиса.

25 лунен ден стартира от 01:48ч и продължава целия ден – Този лунен ден дава опция да се опознае мъдростта на земния живот не за сметка на външното проявяване на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание. Всеки човек има собствен интуиция – с вас беседва вашият ангел страж – и в този лунен ден този глас изключително мощно се усеща. Малко евентуално е да чуете гласа на светлите сили, в случай че сте потънали в анализ на съседи, сътрудници или другари. Тогава по отношение на вас е не ангелът пазител, а вашият персонален дявол съблазнител и неговите препоръки може още повече да объркат живота ви. Може да извършите лечебно недояждане и да работите над себе си за увеличение на духовността. На този ден всички хора би трябвало да бъдат почистени от духовни и физически шлаки. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. В резултат ще получите нови сили.

Секс – Подходящо време за сетивен и муден секс. Може да започнете с разпускащ масаж. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко алено вино. Това би трябвало да е подготовка за дългия маратон в леглото. Днес бързият секс не е прелъстителен.
Сънища - Ако сънувате противен сън, това е знак, че не изпълнявате вярно своята задача. В този живот ви е обещано и позволено повече, в сравнение с вършиме. Сън незабавно след среднощ може да бъде оракулски и би трябвало да му се обърне особено внимание.

Бизнес - Енергията на деня е изцяло противоположна на дейните дейности. Колкото и да се стараете, мъчно ще ви се получат нещата. Подходящо време за осъществяване на инвентаризация, не се занимавайте с доста значими документи, правете това, което не изисква нараснало внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се подписват контракти, споразумения, определяне на нови връзки, взимане на виновни решения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР