Преди няколко седмици в мрежата се появи много интересно видео,

...
Преди няколко седмици в мрежата се появи много интересно видео,
Коментари Харесай

Мистериозна катастрофа с мотор, появил се от нищото, втрещи мрежата

Преди няколко седмици в мрежата се появи доста забавно видео, което съумя да провокира бурна полемика измежду интернет потребителите. Клипчето е снимано в мексиканския град Тихуана.

Вниманието на всички мигновено бе привлечено от рокер, който се появява на пътя безусловно от нищото. Според хората моторът като че ли излиза от някакъв портал. На фрагментите се вижда по какъв начин моторът, на който се возят двама души, се врязва в различен мотоциклет.

Никой обаче не може да каже от кое място се е взел вторият „ стоманен кон”.
Според едни, вторият мотор или се е телепортирал, или се е появил от някакъв успореден свят. Някои даже приказват за проблем в матрицата, в която живеят хора.

Скептиците пък са на мнение, че за въпросната тайнственост е отговорен операторът, който е избрал да снима от неправилния ъгъл. Според друга версия пък нещо с камерата се е прецакало. Трети пък считат, че видеото не е достоверно и фрагментите са обработени.

При случая, за благополучие, няма потърпевши. Най-интересното е, че медиите към момента не са издирили виновника за случая, с цел да го разпитат персонално за случилото се.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР