Преди няколко седмици директорът по комуникациите в Белия дом Антъни

...
Преди няколко седмици директорът по комуникациите в Белия дом Антъни
Коментари Харесай

Вижте коя е новата дясна ръка на Доналд Тръмп

Преди няколко седмици шефът по връзките в Белия дом Антъни Скарамучи беше освободен от поста си – едвам дни, откакто беше назначен на него. Хоуп Хикс беше назначена на тази позиция от американския президент.

Американските медии показват, че точно тя е новата дясна ръка на президента. Едва на 28 години тя е натоварена с тежка задача, имайки поради и това, че досега няма политически опит.

Си Ен Би Си показва, че Хоуп Хикс е измежду най-младите и високо платени чиновници в Белия дом. На година тя ще печели по $179 700 в формалната резиденция на американския президент.



Защо обаче Доналд Тръмп се е спрял точно на нея? Изданието показва, че тя има близки връзки със семейство Тръмп. През 2012 година хубавицата е работила в компанията, отговаряща за PR-а на стилната компания на Иванка Тръмп. Хоуп Хикс се е грижела за обществения облик и за недвижимите парцели на богаташа.

Самата Хикс признава, че знае доста малко за политиката и не е считала, че в миналото ще работи нещо, обвързвано с нея. Любопитен факт е, че до момента в който тя се обръща към президента с „ Г-н Тръмп “, то президентът има прякор за нея - „ Hopester “.



Още по-интересно е, че Хоуп Хикс в предишното е била модел. Още на 11-годишна възраст американката и нейната сестра вършат фотоси за Ralph Lauren. Външният тип на новата дясна ръка на Тръмп е нещо, на което американските медии обръщат особено внимание.

Назначението на Хикс идва в разгара на следващия медиен скандал към президента, който беше подложен на критика поради позициите си по размириците в Шарлътсвил, предизвикани от крайнодесни деятели.

Biographytree написа, че Хоуп Хикс сега е една от най-влиятелните дами в Щатите. Изданието обръща внимание и на приликата й с манекенката Хилъри Рода.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР