Преди няколко месеца Палома Митева избухна с новината, че е

...
Преди няколко месеца Палома Митева избухна с новината, че е
Коментари Харесай

Палома Митева се похвали с детегледачка още преди да е станала майка

Преди няколко месеца Палома Митева избухна с новината, че е към този момент женена жена, а от фотосите всички схванаха за какво тя и половинката ѝ толкоз са избързали да подпишат – фолк дивата е бременна с момиченце. Наскоро Сузанита пусна фрагменти с коремче и по този начин разгласи огромната вест. Палома навръх идващия ден пусна фотография – очевидно реши, че и на нея ѝ време да украси профила си.

Виж още: Семейна идилия: Благой Георгиев отпразнува годишнина с роднините на новата

На всички е ясно, че моделката се е хванала с богат мъж, който ще я гледа като принцеса. Георги развива бизнес в Дубай и към този момент има две деца. Очевидно за нея това не е никакъв проблем.  

Виж още: Иво Аръков си се глези: Актьорът се изфука с първокласно возило в Гърция

Наскоро инфлуенсърката показа в стори, че ѝ се постанова непрекъснато да лежи, тъй като има тежка бременност. Съвсем скоро би трябвало да роди, по тази причина сега всички постове и сторита се въртят към тази тематика. Самата тя изясни, че след раждането ще има помощта на детегледачка, която към този момент е в дома ѝ – това е меко казано необичайно. За другите две деца на Георги се грижат други две дами. През август месец Палома се връща в България, което значи, че и тук ще би трябвало да си откри помощничка с грижите за детето. Сама несъмнено няма да се оправи.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/palomaamitevaa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР