Преди няколко месеца Емили Ратайковски реши да свали всички карти

...
Преди няколко месеца Емили Ратайковски реши да свали всички карти
Коментари Харесай

Кое е най-запомнящото се за Емили Ратайковски през 2020 г.

Преди няколко месеца Емили Ратайковски реши да смъкна всички карти на масата и в трогателно есе за New York Magazine разкри много истории от предишното си и по какъв начин се пробва да " откупи " облика си назад.
 Емили Ратайковски, Джонатън Ледър и обвиняванията в полово принуждение
Емили Ратайковски упрекна фотограф в полово принуждение

Моделът приказва за преживелица от 2012 година

Истории, с които се опита да покаже освен, че няма невъзможни неща, само че и че не трябва човек да се оставя да го мачкат и да се възползват от него. Именно в това есе Емили упрекна фотографа Джонатън Ледър, че я е насилил полово при започване на кариерата ѝ като модел.

Няколко месеца по-късно не знаем дали има някакво развиване по този въпрос, само че пък Емрата реши да се похвали в профила си в Instagram, че есето ѝ е най-четената история на New York Magazine за 2020 година

Емили Ратайковски благодари на всички, които са прочели това, което е желала да показа, и дава да се разбере, че в действителност не може да повярва до какъв брой доста хора е достигнало то. Дори декларира, че точно това може би е най-значимото нещо за нея през 2020 година
 Емили Ратайковски, шопинг разходката й в Лос Анджелис и следващото голо селфи с бременно коремче
Поредното голо селфи на Емили Ратайковски

Няма по какъв начин да ни изненада

Което малко ни учудва, тъй като съумя и да забременее преди няколко месеца, само че явно разделя нещата по някакъв метод.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР