Преди няколко дни видяхме норвежката принцеса Ингрид Александра в целия

...
Преди няколко дни видяхме норвежката принцеса Ингрид Александра в целия
Коментари Харесай

Смелото решение на норвежката принцеса Ингрид

Преди няколко дни видяхме норвежката принцеса Ингрид Александра в целия си искра на церемония вечерята по случай 18-ия рожден ден на принц Кристиян от Дания, където зае видно място на масата, на която бяха рожденика и домакинката на събитието - кралица Маргарет.
 Защо принц Хаакон, престолонаследникът на Норвегия, желае да бъде сърфист
Принцът, който желае да е сърфист

Какво разкри престолонаследника на Норвегия

Сега стана ясно, че най-голямата щерка на принц Хаакон и брачната половинка му Мете-Марит е напуснала фамилното гнездо и е станала самостоятелна. Принцесата, която в далечното бъдеще ще бъде наричана кралица на Норвегия (тя е втора по линия на трона след татко си), е напуснала фамилната резиденция Skaugum в Аскер, която се намира на 19 километра от столицата на страната, с цел да живее сама в апартамент в Осло, написа норвежкото издание Se og Hor.

По-конкретно, принцесата се е открила в центъра на Somoroy, в източния завършек на норвежката столица, в квартал Grünerlokka. Това е един от най-модерните и забавни квартали в Осло, който е пример за нощен живот с голям брой магазини втора ръка, антики и безкрайни места за слушане на музика онлайн, отбелязва Hola.
 Снимка 638137

През XIX век в тази област са се намирали доста заводи и домове за служащи, а през XX век претърпява цялостно преустрояване и промяна, което я трансформира в едно от най-модерните места в града. Перфектно място за принцесата да води допустимо най-спокоен и неизвестен живот.
 Защо Норвегия убива северните елени, минали границата с Русия
Защо Норвегия убива северните елени, минали границата с Русия

Постоянно мигриращите в търсене на издръжка животни не признават държавни граници

Въпреки че се очакваше, че откакто приключи гимназия, Ингрид да продължи образованието си в чужбина, тя избра да остане в страната си, с цел да работи тази есен в учебно заведение Uranienborg като учебен помощник и екологичен служащ. Освен това през 2024 година ще стартира военно образование, което ще продължи 12 месеца. Следващия януари ще се откри в Camp Skjold, ситуиран в северна Норвегия, където ще прекара още веднъж известно време, преди да ѝ бъде назначена съответна военна позиция.
 Снимка 638136

Междувременно принц Хокон и принцеса Мете-Марит към момента не могат да получат усамотение, тъй като вторият им наследник, принц Свере Магнус (17 г.), който учи в Elvebakken, към момента живее с тях. Освен това Мариус Борг (26 г.), първородният наследник на принцесата от връзката ѝ с Мортен Борг, неотдавна се завърна да живее с майка си, откакто се раздели с последната си другарка - авторитетната и риалити звезда Нора Хаукланд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР