Преди няколко дни Венета Райкова стресира феновете си с разказ

...
Преди няколко дни Венета Райкова стресира феновете си с разказ
Коментари Харесай

Венета Райкова: Поставиха ми грешна диагноза! 


Преди няколко дни Венета Райкова стресира почитателите си с роман за съществено здравословно приключение.

Блондинката се оплака в обществените мрежи, че поради неверна диагноза сложена й през месец септември м.г., в първите дни на януари се наложило да легне незабавно под ножа. Хирурзите в частната клиника, където е била осъществена интервенцията я обездвижили от кръста надолу, написа „ България Днес “.

Ето какво показа Райкова:

„ Вместо да се занимават с политическата рецесия, хората се занимават къде съм изчезнала и популяризират неистини, че имам персонална и професионална рецесия. Беше ми сложена диагноза разкъсан заден рог на менискус, в резултат на което се е образувала киста. На 15 септември бях споделила за проблемите на лявото ми коляно. Бях в болница тогава, сбъркали са ми диагнозата. Няма значение, няма да упрекваме лечебни заведения. И тогава, и в този момент, бях в една частна болница, с цел да не се написа, че съм била в една държавна болница, в която не съм стъпвала “, стартира описа си Райкова.

„ Ето ме в този момент, два часа след интервенцията съумях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу. Такава е упойката. Сега имам болки, само че значимото е, че направих първите крачки след интервенцията.

„ Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило, от всичко може да се получи. При мен болките бяха от една година, ту се показваха, ту изчезваха, не си обърнах внимание в точния момент. Имах прелестно лято и от септември започнаха болките. Отидох в една частна клиника, оттова в частна болница. Първият ден от новата 2023 отидох при нов лекар-ортопед, незабавно ми назначи ЯМР, какъвто не ми беше изработен предходната година “, споделя тв водещата.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР