Преди няколко дни Plovdiv24.bg публикува новината ТИР гори на АМ

...
Преди няколко дни Plovdiv24.bg публикува новината ТИР гори на АМ
Коментари Харесай

Неприятна ситуация на АМ Тракия изкара наяве доброто у българите

Преди няколко дни Plovdiv24.bg разгласява новината " ТИР гори на Автомагистрала " Тракия ", стопираха придвижването към София " . Ето по какъв начин разказа обстановката на другия ден пловдивският общински консултант Георги Величков:

" След тунелите на автомагистрала " Тракия " по посока София, може би на към 600-700 метра пред мен се виждаше камион, отбиващ в спешната лента със разпален товар. Отбих след камиона с концепцията да извадя пожарогасителя и да оказа помощ на към този момент реагиралите и опитващи се да оказват помощ на шофьора други водачи, само че за жалост камионът пламна със страшна мощ и след минути изгоря съвсем до основи...

Камионът пренасяше сламени бали, които всички знаем какъв брой бързо и елементарно се възпламеняват и изгарят. Не знам по какъв начин се е запалил, дали от щета или от хвърлена цигара, само че макар неприятната обстановка бях впечатлен, че 8-9 автомобила стопираха и се пробваха да оказват помощ на индивида!

В такива моменти се пробвам да намеря смисъл и логичност в това за какво, когато някой има в действителност крещяща нужда от помощ, ние българите демонстрираме, че носим в себе си доброта, искреност и състрадателност, а в всекидневието си сме изтъкани от яд и експанзия!

Дано водачът и притежателят бързо решат своите проблеми! Респект към всички, които отбиха и предложиха помощ! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР