Нощният клуб, който нае самоопределилата се реална Марта от Baby

...
Нощният клуб, който нае самоопределилата се реална Марта от Baby
Коментари Харесай

Нощен клуб отмени срещата и поздрава с истинската Марта на Baby Reindeer след огромна реакция

Нощният клуб, който нае самоопределилата се действителна Марта от Baby Reindeer, с цел да се появи на мястото, анулира срещата и поздрава.

Наскоро беше оповестено от Kasbah Nightclub в Ковънтри, че дамата, която твърди, че е ентусиазъм за измисления воин Марта Скот, изобразена в хитовата поредност на Netflix Baby Reindeer, ще се появи на мястото, с цел да си прави селфита и да дава подписи в " международен ексклузив " в събота (18 май).

Тяхното известие във Фейсбук гласеше: " Тя ще раздава подписи, ще си прави селфита и може също по този начин да вземе елен за шанс у дома, с цел да окачи пердетата си! " Получи доста отрицателни реакции от почитателите, които нарекоха решението да я наемат „ прецапано “ и „ разочароващо и необичайно “.

Съобщението бързо стана вирусно и неотдавна беше разкрито, че е трябвало да анулират цялата среща и привет, защото е счетено за „ небезопасно “ от уредника. Публикацията на Kasbah във Фейсбук гласи: „ За страдание, уредникът на тази съботна среща и привет с [Ма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР