Преди началото на третата тренировка за Гран При на Япония,

...
Преди началото на третата тренировка за Гран При на Япония,
Коментари Харесай

Пиер Гасли: Ще помогна на Алпин да се включи в битката за титлата

Преди началото на третата подготовка за Гран При на Япония, от Алпин оповестиха привличането на водача Пиер Гасли. Французинът оставя зад тила си Алфа Таури и ще размени Фернандо Алонсо в Алпин през идващия сезон. Гасли употребява обществените мрежи да благодари на Ред Бул, както и да съобщи бъдещите си цели в новия тим.

„ Радвам се, че се причислявам към фамилията на Алпин и стартирам нова глава от моята кариера във Формула 1. Ще бъде особено да карам за тим с френски корени. Знам какви са мощните страни на Алпин от борбите ми с тях през последните години и се вижда, че техните напредъци и упоритости за огромни.

„ Искам да благодаря на Ред Бул, защото това ще бъде краят на нашето 9-годишно партньорство. Благодарение на техните доверие и помощ аз съумях да стигна до Формула 1, а подтигнатото с Алфа Таури през последните години е в действителност особено. Гледайки напред аз бих желал да употребявам оптимално опита си, с цел да се боря за сцени и да оказа помощ на Алпин да се включи в борбата за купата в бъдеще “, сподели Гасли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР