Преди милиони жители на Русия, а и в чужбина, се

...
Преди милиони жители на Русия, а и в чужбина, се
Коментари Харесай

Къде изчезна легендарният телевизионер Анатолий Кашпировски?

Преди милиони поданици на Русия, а и в чужбина, се събираха пред екраните на тв приемниците в очакване на знамение. Чудото се случвало.

Анатолий Кашпировски бе прочут на всички. Славата го връхлита, когато по националната телевизия на Съюз на съветските социалистически републики почнали да предават „ Сеанси за здравето на лекаря-психотерапевт Анатолий Кашпировски “. Този човек предизвикал същинско обожаване.

Той давал предписания, лекувал заболявания, оправял спрели часовници и така нататък В един миг Кашпировски изчезва от екрана. Какво се случи?

Преди да ви дадем отговор на този въпрос, ще ви разкажем малко за него, написа profit.bg.

Анатолий Кашпировски е роден в Украйна през 1939 година Когато почнала войната, татко му отишъл на фронта, а фамилията било евакуирано в Казастан. През 1962 година Анатолий приключва медицински институт. След това 25 години работил в психиатрична болница.

Първото предаване с него е осъществено през 1989 година по Първа стратегия. Сеансите му се гледали даже във Виетнам, а в Полша му връчват специфична премия на полската телевизия – наградата Wiktory.

През 1993 година Кашпировски става народен представител в Държавната дума. След две години излиза от фракцията си. През 1995 година взема присъединяване в договаряния с терористи в Буденовска. Успява да хипнотизира част от тях, само че не всички. Дълго време води сказка с терористите. След това даже написва книга по тематиката.

Както самичък Кашпировски изяснява, той оказва психическо влияние върху физическите нарушавания в тялото. Същността на неговия способ е да настрои системата за саморегулация на организма, след което стартират да се създават нужните субстанции, позволяващи да се овладее болката.

Историите за чудодейно излекуване са необикновено доста. Има хора, несъмнено, които не усещали резултата от сеансите на Кашпировски. Техният глас обаче бил заглушаван от възхищението на множеството.
Днес Кашпировски е на съвсем 79 години. Той наподобява прелестно, усеща се добре и продължава да лекува хора. Екстрасенсът може да бъде забелязан в някогашните руски републики, само че в този момент неговите сеанси се назовават креативен срещи или конференции. В Съединени американски щати, където живеят неговите внуци и наследник, той също устройства сходни събития.
Феновете на Кашпировски може да наблюдават неговите изяви в Instagram. Освен това той има канал в YouTube.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР