Преди месеци видео на двете изпълнителки, които пеят чалга хита

...
Преди месеци видео на двете изпълнителки, които пеят чалга хита
Коментари Харесай

Мария Илиева каза за дуета си с Преслава

Преди месеци видео на двете изпълнителки, които пеят чалга шлагера " Лъжа е " обиколи обществените мрежи и заслужи десетки мнения. Сега Илиева описа, че с сътрудника си се засекли във Варна за частно празненство, в което Илиева отговаряла за поп музиката, а Преси-за фолк преживяването. Малко преди да си тръгнат, тъкмо събирали техниката, Преслава предложила на Мария да изпеят нещо дружно.

Попитала Илиева коя нейна ария знае и Мария незабавно посочила " Лъжа е ", тъй като била с рок звучене, пък и знаела припева. Така се получил спонтанния дует сред двете.

" Изпитвам безпределно почитание и другарство към сътрудниците, без значение в кой род пеят. Талантът е гений и той би трябвало да бъде подкрепян ", отсече Илиева.

" Имам прелестен мъж до себе си и това ми дава независимост! " - показа тя за това по какъв начин съумява да се оправя с всичките си задължения.

" Той е всичко, от което аз нуждая се като човек, с цел да се усещам щастлива, постоянна и смела. Той е опора на фантазиите ми ", щастлива е с бащата на София Илиева. Бизнесменът Междуречки, с който Илиева живее от няколко години, обаче не обича да бъде в общественото пространство, написа HotNews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР