Преди месец най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова стана майка на

...
Преди месец най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова стана майка на
Коментари Харесай

Александра Жекова с таен годеж в църква

Преди месец най-хубавата ни сноубордистка Александра Жекова стана майка на първородната си дъщеричка Христина, само че все пак към този момент е в страхотна форма и открива галерия на картините на своя прародител, разбра HotArena.

Tqазказа и за това по какъв начин са се врекли с половинката си Христо.

Сани е от четири години дружно със своя избраник Христо, с който се срещнали по линия на кайт сърфинга. В един хубав летен ден той й предлага брак на Витоша.  Засега женитба няма, само че са се врекли в черква . Отец на име Христо им прочита красива молитва, която оказва помощ и двамата да осъзнаят какво ги чака от този ден нататък като едно бъдещо семейство.

Аз имам вяра в същинската обич . Той е моята половинка, без която аз не мога да живея. Направихме един доста хубав обред, който не е доста известен в България -  обручение  се споделя и в действителност е специфичен църковен годеж “, показа Жекова.

По особеното на този обред е, че се прави в черква от свят човек и от този ден нататък младоженците са женени пред Бога, само че нямат цивилен брак. Обручението е от славянската дума „ обруч “, която значи пръстен, гривна, накит за ръце. Този обряд се прави преди венчаване. То е подготвителна стъпка към съединяването на двамата в едно. От древността пръстенът е знак на запечатване на дадената дума с забележим знак, контракт, сред две страни, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР