Преди малко повече от месец стана ясно, че Рики Мартин

...
Преди малко повече от месец стана ясно, че Рики Мартин
Коментари Харесай

Съдебаната сага около Рики Мартин продължава

Преди малко повече от месец стана ясно, че Рики Мартин би трябвало да се изправи против много неприятни обвинявания. А точно, че е насилвал сексуално племенника си Денис Санчес .
 Рики Мартин, обвиняванията на племенника му в полово принуждение и по какъв начин се развива казусът
Рики Мартин - почтен до доказване на противното

Как се развива казусът за изпълнителя

Срещу изпълнителя даже беше заведено дело, което обаче в следствие бе оттеглено. Но явно сагата не е завършила, тъй като от People разбираме, че в този момент Мартин ще съди Санчес за изнудване.

От подадени в съда документи от юристите на 50-годишния реализатор излиза наяве, че обстановката към двамата продължава да се утежнява, въпреки Денис Санчес да призна под клетва, че не е бил полово насилван.

От тези документи излиза наяве, че племенникът на Рики Мартин е решил да насочи обвиняванията против него, откакто изпълнителят е отказал да го последва в обществените мрежи. Както и че е пренебрегнал настояването на Денис да сътвори профили в обществените мрежи на децата на Мартин.

Преди да се стигне до ограничаващата заповед и обвиняванията, племенникът на изпълнителя на  " Livin` La Vida Loca " е направил телефония му номер обществено притежание, което е принудило Рики Мартин да го промени.
 Рики Мартин, Джуан Йосеф и новите фотоси на артиста с порасналите му деца
Как наподобяват порасналите синове на Рики Мартин

С какво се похвали изпълнителят

И поради всичко това, юристите на Рики Мартин настояват, че той е изпуснал контракт за милиони, като някои от плановете, в които е трябвало да взе участие, са били отсрочени. Ето за какво го съди за изнудване и други нанесени вреди. А желаната от изпълнителя сума е 20 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР