Преди малко повече от месец Меган Маркъл роди първото си

...
Преди малко повече от месец Меган Маркъл роди първото си
Коментари Харесай

Пухкавата Меган Маркъл откри тайната за бързо слабеене с този плод

Преди малко повече от месец Меган Маркъл роди първото си дете от обичания си – принц Хари. След раждането обаче хората започнаха интензивно да разясняват, че херцогинята наподобява доста „ угоена” за разлика от брачната половинка на принц Уилям – Кейт Мидълтън.

От jenata.blitz.bg ви разкрихме какви са били последните думи на принцеса Даяна, разказани от пожарникар цели 20 години след тежката злополука с нея . Споделихме ви и предсказанията на топ астроложка, която предсказва нещо сензационно за принц Хари и Меган Маркъл.

Меган би трябвало да се стегне съгласно почитатели на кралското семейство, тъй като скоро я чакат многочислени приеми и пътувания. Преди дни тя се появи на първото си публично събитие след раждането, само че сюрпризира неприятно всички. Хората в обществените мрежи разясниха, че херцогинята не е постигнала обилни резултати в битката против непотребните килограми.

Лекарите безусловно онемяха! Тази маска ще ви отърве от бръчките!

Самата Маркъл обаче беше очевидно в чудесно въодушевление, без да й пука, че към момента има да маха много мазнинки от тялото си. Всъщност близки до кралското семейство издават по какъв начин тъкмо тя е решила да отслабне. Оказва се, че има плод, който е факир в битката с непотребните килограми.

Вижте кой е плодът, с който Меган Маркъл ще влезе за нула време във форма, на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР