Преди малко повече от година Mercedes Benz представи новости във

...
Преди малко повече от година Mercedes Benz представи новости във
Коментари Харесай

Индивидуализиран лукс в производствената оферта за EQS

Преди малко повече от година Mercedes Benz показа новости във фабричната си гама с въвеждането на Mercedes AMG GT купе с 4 порти и дългата версия на Mercedes Benz S класа, както и в Mercedes Maybach S класа и G класа.

EQS, първият напълно електрически първокласен седан от Mercedes и Mercedes AMG, към този момент може да бъде индивидуализиран фабрично. Специалните бои и висококачествените вътрешни покрития уголемяват опциите за сглобяване на EQS съгласно персоналния усет. Предлагат се общо девет лакови покрития Manufaktur, в това число бои, познати от S-класата, като Manufaktur vintage blue uni или Manufaktur kalahari gold magno (7021,00 евро всяка).

Подобно на S-класата, има заводски интериорен пакет (от 11 007,50 евро). Предлага се за EQS от Mercedes, също в композиция с интериора AMG Line, и EQS от Mercedes AMG. Предните и задните седалки, направени от напа кожа, се отличават със комплицирани щамповки като диаманти. Кожа напа във заводски цвят е употребена и за подлакътниците във вратите, централната подпора и долната част на арматурното табло. Нови са фабричните цветове тютюнево кафяво, мистично алено и розово сиво.

Друг акцент е ръчно тапицираният заводски волан в кожа напа, цветово координиран със съответния цвят на интериора. Подовите стелки с висок косъм с кант от напа кожа и възглавниците на облегалките за глава са подсилени с бродерия със звездата на Mercedes Benz или логото на Mercedes AMG.

Светещите лайсни на праговете на вратите носят надписа на съответния модел и шарка, извънредна за производителя. Централната подпора е украсена с надпис Manufaktur в ослепителен хромиран тип. Изпълнен в курсив, той свидетелства за претенциите на етикета за качествена направа.

Пакетът с емблеми (от 1487,50 евро) се предлага за общоприетия интериор с черна тапицерия на седалките и черен килим. Подовите постелки с висок косъм и възглавниците на подглавниците са бродирани в звук със звездата на Mercedes Benz.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР