Европейското подразделение на Nissan обяви, че в резултат на постигнато

...
Европейското подразделение на Nissan обяви, че в резултат на постигнато
Коментари Харесай

Nissan ще продава в Европа два причудливи електрически продукта

Европейското поделение на Nissan разгласи, че вследствие на реализирано съглашение с компанията Silence, от юни тази година в дилърствата на марката в Италия и Франция, а от септември и в Германия, ще стартират да се оферират два забавни и 100% електрически продукта- четири- и двуколесни, които да посрещнат потребителските потребности когато става въпрос за градска подвижност.

Споразумението планува поемането на дистрибуцията от страна на Nissan на продуктите на Silence, включително четири и двуколесни модели, които да станат притежание на потребителите посредством дилърската мрежа на марката в Европа.

Първият от четириколесните артикули, които Nissan стартира да предлага, се назовава S04 Nanocar, като микроколата идва в две съществени версии- L6e със свободен пробег от 175 километра и оптималната скорост на придвижване от 45 км/ч, и L7e с самостоятелност от 149 километра и оптималната скорост от 85 км/ч.

S04 Nanocar е изпълнен с двойка акумулатори с потенциал от по 5.6 kWh, които могат да бъдат зареждани както непосредствено, по този начин и подменяни с изцяло заредени.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР