Преди извънредното заседание на Европейския съвет на 20 февруари, евродепутатите

...
Преди извънредното заседание на Европейския съвет на 20 февруари, евродепутатите
Коментари Харесай

Евродепутатите ще обсъдят приоритетите за следващия дългосрочен бюджет на ЕС

Преди изключителното съвещание на Европейския съвет на 20 февруари, евродепутатите ще обсъдят целите си за идващия дълготраен бюджет на Европейски Съюз през днешния ден от 10.00 ч. (българско време).

Евродепутатите още веднъж ще призоват за амбициозна многогодишната финансова рамка (МФР) за интервала 2021-2027 година, която подсигурява предпочитани области като дейности по климата, просвета, цифровизация, поддръжка за младежите (Еразъм+, младежка заетост), осведоми кореспондент на NOVINI.BG.

Програмата „ Еразъм+ “ няма да стопира

Малките и междинни предприятия би трябвало също да получават съответно финансиране без да заплашват поддръжката за селските региони, земеделските стопани и по-бедните райони. Трябва също да бъдат обезпечени бюджетни средства за превъзмогване на финансовата рецесия, справяне с миграцията и въпроси на на сигурността. Държавните и държавните ръководители ще обсъдят дълготрайния бюджет на Европейски Съюз за интервала 2021-2027 година по време на особено съвещание на Европейския съвет на 20 февруари 2020 година Те към момента не са постигнали обща позиция нужна за започване на договаряния с Парламента, който одобри своята позиция през ноември 2018 година, след предлагането на Комисията от май 2018 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР