Преди година ни изненада повече от приятно с новината, че

...
Преди година ни изненада повече от приятно с новината, че
Коментари Харесай

Още една българска актриса влиза в Marvel вселената

Преди година ни изненада повече от прелестно с новината, че става част от вселената на Marvel. Тя даде гласа си на  в.
 Мария Бакалова, Guardians Of The Galaxy Vol. 3 и присъединяване ѝ в третия филм за Пазителите на галактиката
Мария Бакалова се изстреля в друга галактика

Добре пристигнала на българката в света на Marvel

След следващия огромен пробив на Мария в Холивуд, разбираме, че още една красива българска актриса ще се включи в редиците на Marvel. Това е Ирмена Чичикова. Освен в театрални постановки, тя взе участие и във филми като " Фи 1.618 ", " Доза благополучие ", " Писма от Антарктида ", " Вездесъщият ", " Виктория ", " 8 минути и 19 секунди ".

Родната актриса към този момент има опит с международното кино. Снимала се е в наградения със " Златна мечка " на Берлинале през 2018 година филм " Не ме докосвай " на румънската режисьорка Адина Пинтилие.

В Marvel вселената пък ще я забележим в основания от Кайл Брадстрийт сериал Secret Invasion, който излиза в стрийминг платформата Disney+. В първи и втори епизод Ирмена Чичикова ще бъде основен персонаж и ще си партнира с редица популярни артисти, измежду които  (Game of Thrones) и Оливия Колман (The Crown), научаваме от.
 Secret Invasion, Marvel и филмов откъс на сериала за Ник Фюри и скръл
Много (и все нови) врагове в новия сериал на Marvel

Трейлър на Secret Invasion

Българката показа вълнението си на стори в Instagram, в което показа, че не може да повярва, че е станала част от вселената на Marvel. Колежката ѝ Валентина Каролева, с която си партнират във кино лентата " Доза благополучие ", също изрази насладата си и я поздрави за триумфа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР