Преди година и половина Гала пусна своя козметична линия, съдържаща

...
Преди година и половина Гала пусна своя козметична линия, съдържаща
Коментари Харесай

Бизнесът на Гала фалира

Преди година и половина Гала пусна своя козметична линия, съдържаща крем срещу бръчки и серум.

Блондинката промотира продуктите като неповторими, а формулата им - като революционна за българския пазар. Въпреки гръмката реклама обаче, мазилата не се продават добре поради високата цена, по тази причина плевенчанката се принуди да ги пусне на ликвидация преди Коледа. В момента мазилата на Гала са понижени с 40 % и по този начин цените са много по-поносими за средностатистическата българка.

Тези дами, които могат да си разрешат по-скъпа козметика, избират изпитани и потвърдили се във времето марки, а пък серумите на водещата събират прахуляк по складовете, издават осведомени пред „ Уикенд”. Макар че ангажира всичките си приятелки да я популяризират, русокоската не съумя да притегли кой знае какъв брой клиенти и е притисната от събитията да разпродава продуктите си.

„ Крем и серум за близо 200 лв.? Че кой ще пръсне такава сума за артикули, съдържащ розова вода, примес от масла и витамини. Ако ще давам такива пари, по-добре да заложа на някой от известните козметични брандове”, разясняват в мрежата зрителки на предаването „ На кафе”.

Сега цената на мазилата е съвсем на половина и Гала се надява, че по този начин ще се отърве от залежалата стока. Почитателит й пък я поучават да се придържа към това, което умее да прави най-добре, а точно – да се изявява на дребния екран.

Плевенчанката твърди, че дължи положителния си външен тип на своите кремове и е събрала в тях обичаните си съставки, но за всичко е ясно, че на 52 години няма по какъв начин да наподобява толкоз свежо без ботокс. Водещата постоянно се възползва от услугите на естетичната медицина и запълва бръчките си с по този начин модерните филъри. Тя се старае да се поддръжа поради приятеля си Стефан Николов, който е с 11 години по-млад от нея.

Междувременно Гала и половинката й загатнали пред свои близки, че са възнамерявали малко сантиментално пътешестване към 31 декември. Миналата година двойката посрещна празниците в известен СПА комплекс, а преди две години водещата се пуса гола в снега и показа видеоклип от прекарването в обществената мрежа. Макар че не е първа младост, русокоската не се тормози да се снима без облекла и постоянно предизвика с такива фрагменти.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР