Преди дни Ubisoft официално следващото допълнение към Assasin’s Creed Valhalla

...
Преди дни Ubisoft официално следващото допълнение към Assasin’s Creed Valhalla
Коментари Харесай

Следващото допълнение за Assassin’s Creed Valhalla няма да е от евтините

Преди дни Ubisoft публично идващото допълнение към Assasin’s Creed Valhalla – Dawn of Ragnarok. Описвано като най-амбициозното DLC в историята на поредицата, Dawn of Ragnarok наподобява ще е и най-скъпото. Цената му ще е сред тази на множеството DLC-та и общоприетата за една ААА игри – $40, предава GamingBolt, базирайки се на страницата на играта в магазина на PlayStation.

Както може да се чака, Dawn of Ragnarok не е част от сезонния пропуск на играта, само че пък по принцип и наличието от втория сезон на Valhalla не е включен в него (там обаче участват двете към този момент излели допълнения за играта Wrath of the Druids и The Siege of Paris), защото в случай че си спомняте, при излизането на последната игра за асасина, втори сезон не беше обявен.

А с изключение на анонса на Dawn of Ragnarok, тази седмица излезе ново наличие за играта, който наред с разнообразни фиксове и оптимизации, нанасяше промени в настройките за компликация, приготвя Valhalla за към този момент оповестения фестивал и сервира приятна изненада, събирайки в едно Odyssey и Valhalla.

Що се отнася до Dawn of Ragnarok, то тези дни бяха разкрити две значими детайлности, които изясняват упоменатата цена на допълнението. То ще сервира голям пакет със наличие и разнообразни действия, като времето за игра, което ще ви отнеме съгласно Ubi се равнява на 35 часа. Като мащаб, Dawn of Ragnarok ще сервира също големичка карта, която се равнява на към една трета от картата на Британия във Valhalla.

Dawn of Ragnarok излиза на десети март идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР