Преди дни принцеса Шарлийн замина сама на поредното си пътуване

...
Преди дни принцеса Шарлийн замина сама на поредното си пътуване
Коментари Харесай

Кое е най-важното за принцеса Шарлийн

Преди дни принцеса Шарлийн отпътува сама на следващото си пътешестване в Южна Африка, този път обвързвано с благотворителната активност, която развива в своята родна страна. Акцентът й е върху опазването на водите, а тази година за пръв път се организира и съревнование по каране на специфични колела във водата.
 Принцеса Шарлийн, пътуването й до Южна Африка във връзка активност на фондацията й и отсъствието на принц Алберт
Дългоочакваното завръщане на принцеса Шарлийн

От Монако назад в Южна Африка

Съпругата на принц Алберт даде изявление за списание Gala, в което споделя страстите си от престоя в Южна Африка, който този път продължи единствено няколко дни, а като преди - цели 10 месеца. Тя споделя, че за нея е било много важно да участва и да изрази своята поддръжка за спортистите, които са били част от тима на фондацията, която носи нейното име.

Състезанието е имало " фантастична атмосфера ", а на нея й е било същинско забавно да го наблюдава, тъй като самата тя е разпален почитател на спорта. Принцеса Шарлийн признава още, че за нея и за брачна половинка й е било от значително значение децата им да стартират от най-ранна възраст да се занимават със спорт, тъй като считат, че това е доста значимо за тяхното развиване.

Самата тя е почнала с плуване, само че желае Жак и Габриела да изберат тази дисциплинираност, която най-вече им приляга. И до през днешния ден принцеса Шарлийн обича да плува и да практикува водни спортове, както видяхме и по време на фамилната им почивка в Корсика. И признава, че това й оказва помощ да се усеща в добра форма и да бъде щастлива. 

" Смятам, че няма нищо по-хубаво от това да бъдеш подкрепян и обичан ", споделя брачната половинка на принц Алберт. А на фона на неспиращите клюки за проблеми в брака напоследък може да приемем това самопризнание и като намек към брачна половинка й.
 Принцеса Шарлийн и принц Алберт дружно и на първия образователен ден на децата си Габриела и Жак
Важният ден на Шарлийн и Алберт

Отново като същинско семейство

След завръщането си в Монако пък принцеса Шарлийн показва следващата смяна във визията си. Тя още веднъж се върна към платинено русия цвят на косата си, откакто за лятото заложи на по-тъмен цвят. 

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР