Преди дни излезе трейлърът на King Richard - филм, който

...
Преди дни излезе трейлърът на King Richard - филм, който
Коментари Харесай

Истинската история на Серина и Винъс Уилямс

Преди дни излезе филмовият откъс на King Richard - филм, който ни е любопитен по доста аргументи. И не - това не е някаква историческа драма, а историята на Ричард Уилямс, който съумява да отгледа и сътвори две от най-популярните тенис звезди - Серина и Винъс Уилямс.

В ролята на Ричард Уилямс ще гледаме Уил Смит, а от видяното в филмовия откъс ни се коства, че няма да се разочароваме. Той играе предан татко (нещо, което надали е мъчно за Смит), който е решен на всичко, с цел да направи дъщерите си шампионки.

В ползващото се с неприятна популярност предградие на Лос Анджелис Комптън Уилямс съумява благодарение на нетрадиционни способи, непримиримост и доста обич към децата си да сътвори спортисти от международна големина.

Младите Сания Сидни и Деми Сингълтън са в функциите съответо на Винъс и Серина. Голямата звезда обаче сигурно е Уил Смит. Режисьор е Рейналдо Маркус Грийн.

На въпроса дали семейство Уилямс утвърждава кино лентата отговорът е позитивен: Серина и Винъс Уилямс са изпълнителни продуценти дружно със сестра си Иша Прайс.

Премиерата на King Richard е на 19 ноември, а месец по-късно филмът ще бъде наличен за стрийминг в HBO Max.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР