Преди дни актьорът Камен Донев обяви, че търпението му се

...
Преди дни актьорът Камен Донев обяви, че търпението му се
Коментари Харесай

Камен Донев пред bTV: Напускам Народния театър в името на справедливостта

Преди дни артистът Камен Донев разгласи, че търпението му се е изчерпало , поради което напуща сцената на Народния спектакъл и към този момент няма да се играе представлението „ Животът е прелестен “.

Той няма да играе повече в „ Животът е прелестен “

В изявление за предаването „ Тази събота “ той още веднъж изясни, че формалният мотив за това решение е нехайството на управлението на театъра към случай на сцената, който за малко да докара до пожар.

Актьорът е изискал неотложно да пристигна пожарникар или в противоположен случай ще приключи представлението. В последна смета пожарникар не се е появил, а спектакъла е изигран до края.

„ Нещата са стигнали до кокал. Аз персонално ще стигна до края “, сподели артистът Валери Йорданов

„ Не го стопирах поради публиката. Някак стиснах зъби. Това, което преля чашата, беше държанието на Васил Василев ( шеф на Народния спектакъл ) “, изясни Донев.

По думите на артиста шефът се е опитвал да се държи като мутра, само че в пък е отказал да се схванат като мъже на открито.

„ Това което ми пречи да остана в театъра е моето верую, че би трябвало да има правдивост. Не може подобен човек да продължава да бъде шеф, това не е заслужено “, съобщи Камен Донев.

Той прикани хората да изпратят мушмули до Народното събрание

Той посочи, че може и да изиграе спектакъла „ Животът е прелестен “ на 28 септември, за което има контракт, само че това няма да го накара да остане в театъра.

Гледайте цялото изявление във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР