Преди десетина дни гръмна новината, че Лора Караджова се е

...
Преди десетина дни гръмна новината, че Лора Караджова се е
Коментари Харесай

Лора Караджова чака втора рожба

Преди десетина дни гръмна новината, че Лора Караджова се е сгодила за своя другар Марсел Рохас, а през днешния ден към този момент стана ясна повода за смелата стъпка.


Певицата сподели „ Да”, тъй като носи в утробата си плода на любовта си с диджеят, разкриват от LifeOnline.bg. Предложението пристигна навръх рождения ден на Лора - 3 декември. Марсел паднал на колене пред певицата и й изискал ръката й откакто живеят дружно повече от година и половина.



Диджей Марсел е на седмото небе от новината.

Най-вероятно дъщерята на Данчо Караджов ще се врече във безконечна честност на обичания си през лятото откакто се възвърне от раждането. Това ще бъде второто й дете. От връзката си с варненеца Валентин Савов тя има щерка. Годеникът й Марсел се разбирал идеално с петгодишната Алиса, описах близки до двойката. Сега обаче фамилията ще се усили, а дребната Алиса ще си има …. Братче.

Според източници 36-годишната певица и музикантът ще си имат момче. Коремчето на бъдещата майка е едвам видимо и точно по тази причина новината остава скрита до момента. Освен това Лора не е зарязала старите си привички и не сяда на масата без обичаната си чаша вино.

View this post on Instagram
A post shared by Lora karadjova (@lora_karadjova) on Aug 29, 2019 at 7:17am PDT
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР