Преди да вземе решение дали желае временно да скочи в

...
Преди да вземе решение дали желае временно да скочи в
Коментари Харесай

Всичко Живо Притаи Дъх! Вижте Само Кой Ще Е Новата Тв Звезда На България! Мария Е Аут, Идва

Преди да вземе решение дали желае краткотрайно да скочи в токовете на Мария Игнатова в шоуто на Нова тв, претендента за популярност ще опита да впечатли Саня, Заки, Криско и Любо с с китара, малко музика и доста закачки. Дали това ще бъде задоволително, с цел да получи заветното „ да “ от журито, ще разберем тази неделя от 20 ч.

Дует на сцената и в живота ще се трансформира в гвоздеите на вечерта с харизмата и вокалния си гений, написа " Монитор ". Влюбените, решили да се явят в последния миг на кастинг, ще провокират мощни страсти, които ще изненадат даже и самите тях. Късметът си зад микрофона ще опитва и 20-годишният Теодор Стоянов, който чака своя момент в шоуто от години. След тежка интервенция на зрението в този момент той е подготвен да се срещне с провокациите на огромната сцена. Новата Лейди Гага ще се появи в лицето на кандидатка с ексцентрично амплоа.

Единственото, което звездното жури ще успее да научи, е нейният псевдоним и неизчерпаемо предпочитание да пее. Силното женското наличие ще бъде допълнено от кандидатка, завърнала се от Норвегия. Дамата ще се опита да убеди жури и аудитория, че музиката е най-хубавото средство за изложение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР