Преди да влезе в политиката, кандидатът за премиер на Има

...
Преди да влезе в политиката, кандидатът за премиер на Има
Коментари Харесай

Какъв бе пътят на Пламен Николов преди да стане кандидат за премиер?

Преди да влезе в политиката, претендентът за министър председател на " ИТН " Пламен Николов е имал бизнес в областта на спортните такъми и колите. Той е роден в Горна Оряховица, само че в действителност корените му са от прилежащо село. Семейството му е живяло в село Сушица преди повече от 40 години.

Родителите на кандидат-премиера Николай и Йорданка били преподаватели в учебното заведение на горнооряховското село Сушица.

" Тогава се срещна със брачната половинка си Данчето, която е начален преподавател и след известно време отпътуваха за Лозница, а по-късно и в Шумен. За Николай мога да кажа най-хубави думи - доста деен като възпитаник, а по-късно и като по-голям! Той постоянно е бил на трибуната, водещ, имаше добър изказ! ", описа Димитранка Калева от Сушица.

Пламен Николов е роден през 1977 година в Горна Оряховица. Юношеските си години прекарва в Шумен, само че постоянно гостувал на дядо си Параскев, на който е и кръстен. Венета Йорданова е работила в ТКЗС-то с дядото на претендента.

" Той беше основен счетоводител на ТКЗС-то, след това на АПК-то, доста кадърен, изобщо - прецизен човек! Изпълнителен, ТКЗС-то беше преди всичко в Стражишка община ", спомня си Венета Йорданова, пред ОН ЕР.

Пътят на Пламен Николов продължава с работа в автомобилна компания и като представител на американска компания за плувно съоръжение със седалище в България.

В политиката и партията влиза след кастинг, проведен в предаването на водача на " Има подобен Народ " Слави Трифонов. Тогава водещият му даде обещание, че отново ще се видят.
 Ще успее ли Има Такъв Народ да сформира държавно управление, без да се коалира? Ще успее ли Има Такъв Народ да сформира държавно управление, без да се коалира?
Партията " ИТН " има време до идващия петък да показа на президента Румен Радев конструкция и състав на кабинета. Може ли...

А новината, че Пламен Николов е препоръчан за министър председател, откровено изненада жителите на Сушица.

" Бяхме доста сюрпризирани, радваме се, че господин Пламен Николов има корени от село Сушица. Неговият жанр е с престиж, дядо му е бил доста прецизен счетоводител. Искам да му пожелая триумф, уповавам се да бъде един добър министър председател, който да поведе България към по-добър живот ", радва се кмет на Сушица Николинка Никова.

Жителите на Сушица се гордеят с Николов и се надяват кандидатурата му да се гласоподава от Народното събрание, а страната да се развива в вярната посока под неговото управление.

 

 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР