Преди да се срещне тази вечер с председателя на Европейската

...
Преди да се срещне тази вечер с председателя на Европейската
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Условията, които предлага ЕС на Великобритания, са неприемливи

Преди да се срещне довечера с ръководителя на Европейската комисия (ЕК) Урсула фон дер Лайен по време на вечеря в Брюксел, Джонсън увери, че към момента има варианти за подписване на „ добра договорка “ преди крайния период от 31 декември, макар че акцентира, че Европейски Съюз би трябвало да понижи алените си линии, оповестява „ Дойче Веле “.
уточни разпоредбите за лоялна конкуренция, които Брюксел желае да приложи, и спора по отношение на достъпа до риболовните води на Англия като съществени спънки, блокиращи напредъка в договарянията, написа БГНЕС.
 Борис Джонсън ще вечеря с Фон дер Лайен Борис Джонсън ще вечеря с Фон дер Лайен
От „ Даунинг Стрийт “ 10 оповестиха, че Джонсън ще вечеря с Фон дер Лайен, " с цел да продължи разискването на бъдещите връзки м...
" Нашите другари в Европейски Съюз упорстват, че в случай че в бъдеще одобряват нов закон, който ние в тази страна не желаеме да съблюдаваме или с който не сме съгласни, те ще имат автоматизираното право да ни санкционират и да отвръщат на удара. " съобщи водачът на торите в Камарата на общините. Той също по този начин счита, че Европейски Съюз упорства Англия да бъде „ единствената страна в света, която няма да има върховен надзор над своите риболовни води “.
" Мисля, че това са условия, които никой министър-председател на тази страна не би трябвало да приема ", сподели английският министър председател. Джонсън акцентира, че, даже в случай че в границите на 22 дни прекъсне връзките си с блока на Европейски Съюз, без да е постигнало съглашение за бъдещите им връзки. Според изчисленията на английската работа за бюджетна отговорност (OBR), самостоятелен орган, финансиран от държавното управление, Брекзит без договорка ще понижи Брутният вътрешен продукт на Англия с 2% през 2021 година
Губернаторът на Банката на Англия Андрю Бейли предизвести от своя страна, че последствията от внезапното разкъсване с Европейски Съюз ще бъдат по-вредни в дълготраен проект, в сравнение с икономическата рецесия на ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР