Преди да се блъсне в ограда, 14-годишния шофьор е блъснал

...
Преди да се блъсне в ограда, 14-годишния шофьор е блъснал
Коментари Харесай

Жители на Йоаким Груево след инцидента с 14-годишен:  Главният път е като рали писта

Преди да се блъсне в ограда, 14-годишния водач е блъснал и автомобил в Йоаким Груево. Както съобщихме, случаят станал към 1 часа във вторник
Прочетете още
Автомобилът се е движел по основния път Пловдив- Пещера, който минава през селото. При случая водачът губи ръководство, качва се на тротоара, блъска една кола, опустошава оградата на частен парцел и стопира в бетонна стена.

Мария Грозданова не съумява да види кой е водачът, само че съседи, станали очевидци на случая, й споделят, че става дума точно за 14-годишен младеж, който взел ключовете от автомобила на дядо си. 

„ Тук попринцип не може да се мине, освен денем, само че и вечерта. Толкова бързо карат. Това не е първият случай, неотдавна блъснаха и колата на едни комшии ”, споделя Грозданова пред Нова телевизия.

Щетите са материални - изпочупена е оградата на къщата на Мария, както и един автомобил. Семейството ще възвърне оградата на дамата до седмица, увери кметът на селото Наум Нихтянов. 

“Този път е третокласен републикански път. Движението е доста интензивно. Ние сме взели превантивни ограничения.  Имаме двама души, които стоят със стоп-палки, с цел да прекарват децата за учебно заведение и детска градина. В края на 2021 година на комисия обсъдихме слагането на легнали служители на реда. Имаме утвърждение за два такива легнали служители на реда. Скоро те ще бъдат сложени ”, добави още Нихтянов.

А Мария Грозданова споделя, че остава уплашена, тъй като по този път постоянно се случва водачи да карат с превишена скорост.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР