Преди да бъде убита, малката Дамла е била сексуално малтретирана

...
Преди да бъде убита, малката Дамла е била сексуално малтретирана
Коментари Харесай

Потресаващи разкрития първо в БЛИЦ! Убиецът на детето в Момчилград се гаврил жестоко с него преди смъртта му, подозират...

Преди да бъде убита, дребната Дамла е била полово измъчвана преди гибелта си. Това разкриха пред БЛИЦ близки до почерненото семейство. Една от версията на проверяващите е, че момиченцето е било изнасилено от непосредствен на фамилията.

За това говорел и фактът, че той е имал достъп до изводи от майката апартамент. Предположенията са, че той е знаел разписанието на фамилията и момента, в който детето ще остане единствено. В момента полицията в Момчилград и Кърджали ревизира всички хора, които са били от обкръжението на майката и детето.

Бащата на Дамла работи в чужбина, също отвън България е и по-големият брат на момиченцето.

В момента съкрушената майка е в Кърджали, където се прави аутопсия. Според към момента неофициална информация, детето е било удушено. До този миг и от полицията, и от прокуратурата отхвърлят каквито и било данни по случая поради следствието и огледа на мястото на престъплението, които текат.

7-годишното момиченце бе намерено апартамент в жилищен блок " Слава " на ул. " 26-ти Декември " №16, където живеело с майка си. Тя се прибирала от нощна промяна в дома си към 7 часа сутринта. Съседи, представени от медиите в Кърджали, настояват по какъв начин майката им разказала, че е разкрила мъртвата си рожба на леглото с тиксо на устата. Тя се усъмнила още на влизане в жилището, че има нещо неправилно, тъй като патронникът на вратата бил превъртян два пъти, а тя заключила единствено един.

На входно-изходните артерии на Момчилград има засилено полицейско наличие. Разследващите работят по версията за ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен метод.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР