Преди броени дни стартира кампанията Audi подкрепя жените шофьори с

...
Преди броени дни стартира кампанията Audi подкрепя жените шофьори с
Коментари Харесай

Audi подкрепя жените шофьори

Преди броени дни започва акцията " Audi поддържа дамите водачи " с началото на курс за майсторско шофиране, проведен със съдействието на Jekov Rally School. Мастър класът се организира в базата на рали учебното заведение и включваше теоретична част, както и на практика извършения с инструктор Васил Жеков - дълготраен авто играч и притежател на школата, дружно със своя татко Павел Жеков. Инициативата беше разпространявана с интернет и радио акция, която стимулира дамите водачи да имат вяра повече в своите умения и ги подканва да се запишат в майсторския курс, с цел да бъдат по-спокойни и по-информирани на пътя.



Първите участнички, които посетиха курса, минаха през обстойна теоретична част, а по-късно им бяха показани съществени обстановки, в които водачите най-често вършат неточности и губят надзор над автомобила. Въпреки дъждовното време, всяка от тях имаше опция да седне зад кормилото на особено пригодения за задачата автомобил и, под умелото управление на Васил Жеков, да опита да го овладее.



Участничките получиха грамоти от Audi и си потеглиха освен с нови познания за безвредното майсторско шофиране, само че и с големи усмивки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР