Преди броени дни Ален Делон навърши 88 години. По този

...
Преди броени дни Ален Делон навърши 88 години. По този
Коментари Харесай

Ален Делон на 88: Никога няма да ме видите стар и грозен, преди това ще съм се оттеглил или умрял

Преди броени дни Ален Делон навърши 88 години. По този мотив уеб сайтът ARTday разгласява следния материал за него.

 

Няма по какъв начин да не се съгласим, че той е мъжът-мечта за всяка жена по света. Ролите му в киното вечно оставят отпечатък в съзнанието ни, само че за женската половина от човечеството сините му очи са знак на самата обич.

 

Представяме ви неотразимия Ален Делон в няколко цитата:

 

Нараних прекомерно доста хора през живота си. Бях прекомерно тесногръд, прекомерно съсредоточен върху себе си и върху желанието си да преобладавам.

 

Аз самият имам прекомерно доста дефекти, с цел да се безпокоя за непознатите.

 

Обичам да ме обичат по този начин, както аз се обичам.

 

Жените са знамение на природата. Невъзможно е да ги схванеш, още по-невъзможно е да си обясниш същността им. Тях можеш единствено да ги обичаш и да им се възхищаваш.

 

Заради дамите постоянно желаех да съм най-големият, най-красивият, най-силният.

 

Няма нищо по-хубаво на света от една жена. Няма нищо по-хубаво от жена, която наподобява на жена.

 

Жените се бориха, с цел да имат права, реализираха това, което желаеха, доста добре… Но за какво би трябвало да се държат като мъже, за какво желаят да наподобяват на тях? Не разбирам.

 

Това, което отличава един мъж от една жена, е красиво.

 

Ако Господ ми бе дал опция да трансформира едно-единствено нещо в досегашния си живот, не бих позволил да си отиде от мен обичаната ми жена.

 

През целия си живот съм правил всичко поради другия пол. Мечтал съм да отдам на обичаната си цялото си сърце. Но, уви! Късно научих урока, че мъжът в никакъв случай не би трябвало да споделя истината. Защо ви е истина, щом има обич?! Обичайте се.

 

Казват, че и най-голямата обич умира след три години. Мисля, че за всяка двойка „ гаранционната възраст “ на възприятията е самостоятелна.

 

Парите са средство да постигнеш задачите си. Те в никакъв случай не са падали при мен от небето. Затова ги оценявам. Случва се да давам пари в заем или просто да оказа помощ на някой нуждаещ се, само че заобикалям да приказвам за това. Гордея се не с щедростта си, а с моите деца.

 

Дължа всичко на армията. Нямаше да съм това, което съм, в случай че не беше армията. Тя ме научи на полезностите, нужни за построяването на един юноша, на един мъж: почитание, дисциплинираност, смелост…

 

Най-добре върша три неща – работата си, простотии и деца.

 

Днес хлапаците приказват за правата си, преди да са научили отговорностите си.

 

Дължа живота и кариерата си на дамите. Когато на 22 година излязох от армията, те ме научиха на всичко. Беше очарователно за един млад мъж, привикнал с девойки на своята възраст, да бъде обичан от по-възрастни дами, които са научили всичко в живота. Брижит Обер и Мишел Корду са самата същина на женствеността, по този начин както Мирей, Роми или Натали…

 

Да обичаш същински и откровено – това е, което си коства. Няма нищо по-важно!

 

Мисля, че щастливият човек е оня, който е сбъднал фантазиите си.

Никога няма да ме видите стар и противен, тъй като преди този момент ще съм се отдръпнал или починал.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР