Преди 4 месеца тв водещата Гала чукна 51, но възрастта

...
Преди 4 месеца тв водещата Гала чукна 51, но възрастта
Коментари Харесай

Гала развя новите си силиконови бомби, пусна се по зърна

Преди 4 месеца тв водещата Гала чукна 51, само че възрастта не й пречи все по-често да пуска разголени фотоси в обществената мрежа. В началото на годината тя сподели по какъв начин се калява чисто гола в снега, а в този момент още веднъж разгласява завладяващ кадър. На него русокоската от Плевен театралничи без сутиен, а зърната на гърдите й ясно прозират през тънката материя на белия й потник, видя HotArena.

Бюстът й наподобява доста по-голям от нормалното и почитателите й незабавно заподрозяха, че може би е поставила силиконови импланти.

„ Кой лекар ги е правил? ”, побързаха да попитат любопитните фенове на предаването „ На кафе ”. Други пък подметнаха, че Гала може и да е бременна, тъй като коремът й издайнически изпъква под тясната дреха.

Въпреки постоянно циркулиращите клюки на тази тематика, плевенчанката сигурно не чака второ дете, издават осведомени. Тя просто имала проблеми с храносмилането и когато хапвала повече, стомахът й се издувал като балон. „ Гала към този момент трансферира 50-те и въобще не мисли да забременява още веднъж, а и в тази възраст е съвсем невъзможнио ”, разясняват близки на звездата.

Колкото до силикона, към сегашния миг водещата отхвърля да е лягала под ножа . Пред сътрудници коментирала, че в последно време е качила 2-3 кг и по тази причина бюстът и изглеждал по-едър. Иначе постоянно се подлагала на какви ли не разкрасителни процедури, само че не и на хирургични интервенции.  За подмладяване на лицето си Гала употребила най-вече филъри и ботокс, които експерт кожен лекар й инжектирал през няколко месеца. Тя правела всичко допустимо да резервира блясъка си по-дълго поради приятеля си Стефан, който е с 11 години по-млад от нея, написа " Уикенд ".

Блондинката и сътрудникът й все по-често демонстрират интимни моменти от живота си пред необятната публика. В телевизионните среди се разяснява, че Гала била зажадняла за внимание и не желала да одобри обстоятелството, че остарява. Разголвайки се, тя се опитвала да вдигне рейтинга на предаването си и да промотира новата си козметична линия, която напълно скоро ще се предлага на пазара. 

Гледаемостта на утринното шоу обаче е спаднала фрапантно напоследък, а конкурентното „ Тази заран ” по Би Ти Ви  удря в земята „ На кафе ”, сочи статистиката. Дори появяването на Стефан като екранен сътрудник на русокоската не съумя да увеличи зрителския интерес. В началото имаше известно любознание към техните закачливи разговори, само че с днешна дата благоверният на плевенчанката повече нервира аудиторията, в сравнение с я забавлява.

Според осведомени Гала била подготвена на всичко, с цел да се задържи в ефир, а слуховете, че ще скоро ще я пенсионират, още повече я амбицирали. Тя решила да натъртва на провокациите и по този метод да се популяризира. Прави усещане, че щерка й Мари също следва този модел на държание, тъй като все по-често се снима разголена за обществената мрежа. Младата жена вземала образец от майка си и сходни фрагменти по никакъв начин не я тормозили.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР