Преди 115 години първостроителите на съвременна България ни дадоха един

...
Преди 115 години първостроителите на съвременна България ни дадоха един
Коментари Харесай

Йотова: Недоверие в службите изказват хора, които очевидно искат да сложат ръка на тях

Преди 115 години първостроителите на модерна България ни дадоха един превъзходен образец за единение , за това какво значи национална идея и по какъв начин я постигаш. Това е образец и модел, който не увяхва с времето и не остарява. Той би трябвало да е образец и модел и за всички нас.

Това съобщи пред публицисти вицепрезидентът Илияна Йотова.

" За мен този празник е подсилване и развиване на българската държавност, която за жалост, се върша опити да бъде ерозирана ", сподели още вицепрезидентът, представена от.

По отношение на духовниците, които са били експулсирани от България,

Йотова сподели, че в случай че службите за сигурност имат задоволително сигнали и доказателства, те са в правото си да го създадат.

Относно КПКОНПИ, Йотова сподели, че желае да изчака с оценката.

В четвъртък Народното събрание одобри дефинитивно на второ четене законопроекта за противопоставяне на корупцията. С него съществуващата Комисия за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) се разделя на две. 

" Слушах доста специалисти, доста от тях се тревожат от обстоятелството, че се основава още един или идващ орган, до каква степен и по какъв начин той ще се кореспондира с другите в страната, каква част ще откри този закон в общата правосъдна промяна, която е рекламация и за сформиране на днешното държавно управление, това следва да забележим през идващите месеци ", сподели Йотова. 

" Недоверие в службите изричат хора, които очевидно искат да сложат ръка на тях и за първи път в най-новата ни история да има доста сериозен политически отпечатък върху българските служби за сигурност. Аз съм сигурна, че президента Радев няма да допусне това ", сподели Илияна Йотова.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР