Пред целия български народ беше ясно, че след тази каскада

...
Пред целия български народ беше ясно, че след тази каскада
Коментари Харесай

Румен Гечев: „Да, България“ си подава топката с ДПС

„ Пред целия български народ беше ясно, че след тази каскада от ежедневни кавги, корупция и разкрития в България и в чужбина, бюджетът на Република България, парите на Европейски Съюз бяха разграбвани по един извънредно нечовечен и високомерен метод на правилото „ след нас и потоп “ . Този коментар направи в изявление за БНР Румен Гечев от Българска социалистическа партия, който е член на.
„ Списъкът е голям, това са 50 крупни държавни предприятия. Бихме предпочели да стартираме с няколко по-големи компании или кавги, които да бъдат разнищени. Аз ще предложа на комисията да имаме някакви цели, тъй като няма по какъв начин да стартираме внезапно с всички компании “, изясни Гечев, съгласно който в инспекцията би трябвало да се включат „ цялата държавна администрация и институции под контрола на Народното събрание “ .

В първите дни на Народното събрание там се разиграват забавни театри, акцентира Румен Гечев в предаването „ Преди всички “.

„ През лятото „ Да, България “ напомпа мускули с едно посещаване на една гумена лодка в Росенец, покрай покоите на господин Доган. Сега партията на господин Доган, а тази партия без него не взима никакво решение, той награди „ Да, България “ с поста ръководител на основната бюджетна комисия на България, през която минават 37 милиарда лв. . Нещо не ви ли смущава в тази композиция? Лодката отива до Росенец и се връща с 37 милиарда лв., разпределения бюджет на комисията. “

„ Разиграва се спектакъл „ Многострадална Геновева “. Ако някой си мисли, че ще играе театри в Народното събрание и Българска социалистическа партия няма да забележи такива забележими с просто око театрални представления, няма по какъв начин да стане. Ако „ Да, България “ счита по този начин да си подават топката с Движение за права и свободи. Какво става от втория ден? Вече вършат опити да изолират и Българска социалистическа партия “, разяснява Гечев.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР