Пред Нели и Меги в Тръси се той обясни, че

...
Пред Нели и Меги в Тръси се той обясни, че
Коментари Харесай

Златка бясна: Не спях, за да издържам децата на Благой

Пред Нели и Меги в " Тръси се " той изясни, че с плеймейтката са се разделили в естествени връзки, а най-голямата му болежка е, че не вижда задоволително постоянно децата си и най-много сина от Есмер Омерова. " Въобще не го е грижа за Елай ", написа часове след изявленията бясната Златка, явно засегната от думите на родителите на Благой. Те хвалеха доста първата му жена Христина, само че признаха, че със Златка не говорили повече от година и никак не я желали за снаха.

" От през днешния ден нататък ще вижда сина ми, единствено откакто съдът реши ", закани се Райкова, която продължи с обидите към някогашния. " Издръжките на децата му и частното учебно заведение на щерка му ги плащах аз. Кредите и заемите ги плащах аз. Сметките у дома и облеклата на децата му съм поела аз. Не спях и работих.. Нямам думи какъв брой съм афектирана ", изплака тя. Златка е безапелационна, че пред нея родителите на Благо са плюели всеки ден Христина и изкарвали отговорна за болеките им, до момента в който през днешния ден не стопират да изясняват какъв брой я обичат.
Реклама
" Ако Хриси проговори, ще стане ужасно ", продължи да сипе огън и жупел Райкова, надявайки се и първата жена до Джизъса да се включи в оплюването. " Когато аз родих той не понасяше, че дребният доста плаче и моята майка живееше съвсем с нас. Неговата майка сподели, че ще гледа Благойчо, единствено в случай че стоим в тях ", продължи да вади кирливите ризи на някогашната си свекърва Златка.
HotNews.bg19 септември 2022 | 12:43РекламаРекламаОще от hotnewsРеклама
Коментари
Реклама Copyright © 2007-2022 Hotnews.bg. Всички права непокътнати.
Този уеб страница е благосъстоятелност на Sportal Media Group
{ " props ":{ " pageProps ":{ " article ":{ " id ": " 2022091912432158396 ", " entity_type ": " article ", " title ": " Златка гневна: Не спях, с цел да устоявам децата на Благой ", " subtitle ": " Приказките, че Благой и Златка са заровили томахавките в името на дребния си наследник, се оказаха неистина след вчерашното изявление на някогашния футболист. ", " strapline ":null, " footer ":null, " body ":[{ " id ": " Gjegpl ", " data ":{ " type ": " paragraph ", " content ": " u003cpu003eПред Нели и Меги в " Тръси се " той изясни, че с плеймейтката са се разделили в естествени връзки, а най-голямата му болежка е, че не вижда задоволително постоянно децата си и най-много сина от Есмер Омерова. " Въобще не го е грижа за Елай ", написа часове след изявленията бясната Златка, явно засегната от думите на родителите на Благой. Те хвалеха мн
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР