Пред мен Владислав Горанов никога не е твърдял, че не

...
Пред мен Владислав Горанов никога не е твърдял, че не
Коментари Харесай

Борисов: Всяка квалификация в устата на Божков за мен е комплимент

Пред мен Владислав Горанов в никакъв случай не е твърдял, че не познава Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Напротив - неведнъж се е виждал с него като представител на най-големия хазартен оператор. Аз съм му споделил - през днешния ден като мине законът в Народното събрание, да излезе и да се изясни. Така министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отговори пред вестник „ Сега “ на нападките на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, че постоянно се е срещал и разговарял с финансовия министър.

Борисов не сподели ще изиска ли оставката на Горанов.

По мотив обвиняванията на Божков, че страната му е лишила бизнеса, Борисов сподели: "Какво сме му взели - цех ли сме му взели, дружество ли? Просто
хазартът стана държавен и приходите му отиват за спорта. "

Премиерът изрично отхвърли внушенията, че ГЕРБ първо са наложили текстовете, разрешили на
хазарта да икономисва налози, а след това са се отметнали.

"Законът знаете кой го писа през 2014 и 2015 година Тогава
хазартът напълно беше пропуснат. Ние въведохме такси. Това, че комисията не е спазвала закона... Всички към този момент са обвинени ", сподели той.

бТВ отново даде естрада на Божков. Уж тематиката беше "Левски ", само че се оказа друга

Борисов засяга измененията в закона за
хазарта, направени през декември 2013 година, когато, инцидентно или не, депутатите пропускаха да впишат изгряващите моментни лотарии до тотото, лотото и бингото. Благодарение на това недовиждане прословутите „ талончета “ за триене попадат в данъчна почивка – 2014 година се оказва нулева и моментните лотарии не заплащат нито лев такса. По това време ръководи кабинетът на Пламен Орешарски с болшинство от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Борисов е гневен и от обвиняванията, че се разпорежда в спорта. "Какво се меся? На никого не се меся. Всичко, което върша, е след искане за поддръжка на фенклубове. От кой ли не получавам такива претенции, в това число и от "Левски ". Всичко се случва пред очите на обществото, в никакъв случай не съм го крил ", бе безапелационен той.

Борисов постоянно влиза в ролята на избавител за футболните клубове, като през последното десетилетие нееднократно намира спонсори, в това число и държавни, и раздава милиони за игрища на частните клубове. Примерите са доста, като единствено от началото на 2020 година министър председателят "раздаде " 37 млн. лева за стадионите на "Ботев " и "Локомотив " в Пловдив, а на "Левски " даде обещание поддръжка за създаване на козирка на ст. "Георги Аспарухов " и за вероятно финансиране посредством спортния тотализатор.

Впрочем, по отношение на помощта за "сините ", спортният министър Красен Кралев съобщи в прав текст, че страната е подготвена да помогне на клуба, в случай че бъде заменена собствеността му. В момента мажоритарен притежател е доближеният до Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от предприемач Георги Попов.

"Всяка подготовка в устата на Божков за мен е комплимент ", добави Борисов. Сутринта Божков сподели, че Борисов е общото сред мутренските времена и сегашните.

На брифинг през днешния ден и самият Горанов отговори на обвиняванията на Божков:

Никога не съм твърдял, че не познавам господин Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Независимо от опита за внушения, аз нямам искания за господин Божков, с изключение на за едно. През всичките години, през които той се е занимавал с
хазартна активност, той е плащал по-ниски такси. Вместо да се сипят сходни изказвания, аз предлагам всеки български предприемач да заплаща всичките си дължими суми. На мнение съм, че и сега, в случай че Божков желае, може да заплати дължимите суми. След като заплати тази сума, той ще има моралното право да претендира за продължаването на бизнеса си ", съобщи финансовият министър.

Горанов отговори на офанзивите на Божков: Притеснения нямам. Ела, заплати си и работи

Припомняме ви, че против Васил Божков са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Веднага след първото обвиняване Божков изчезна. Малко по-късно се разбра, че той е в Обединените Арабски Емирства.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР