Пред журналисти днес в Благоевград Димитър Бербатов коментира ситуацията около

...
Пред журналисти днес в Благоевград Димитър Бербатов коментира ситуацията около
Коментари Харесай

Бербатов с призив към Търговския регистър

Пред публицисти през днешния ден в Благоевград Димитър Бербатов разяснява обстановката към Българския футболен съюз все още и бъдещия конгрес, като прикани Търговския указател да изиска Михаил Касабов да бъде вписан като представляващ БФС до осъществяване на конгреса. Това досега не се случва, а оставката на Борислав Михайлов е подадена, гласувана е от изпълнителния комитет на БФС, определен е Михаил Касабов като вр.и.д. президент и той би трябвало да бъде вписан наложително, разяснява Бербатов. Това би трябвало да се случи като при предната оставка, когато Касабов беше вписан, обстановката е безусловно идентична, добави Димитър Бербатов. По думите му въпросите за какво това не се случва са към управлението на БФС, само че, съгласно него, това е опция след това да се апелират решенията на бъдещия конгрес.

Димитър Бербатов бе през днешния ден в родния си град, където посети учебното заведение, в което се е учил - Седмо СУ " Кузман Шапкарев ". Във многофункционалната зала учебното заведение бе открита галерия с емблематични моменти от неговата футболна кариера. Експозицията е основана от Асоциация " Докосни дъгата ".

Училището в родния му град бе подготвило изненада за известния си ученик. След разходка по класните стаи и среща с възпитаници, Димитър Бербатов посети спортната зала в двора на учебното заведение, която от през днешния ден носи неговото име. В залата го посрещнаха десетки възпитаници, които чакаха да го видят онлайн и да беседват с него. " Това, че постройката носи моето име, още повече ме задължава да давам верните образци ", разяснява пред публицисти Бербатов.
 БФС води договаряния с Чехия за контрола през март
БФС води договаряния с Чехия за контрола през март

Илиан Илиев желае качествени противници

Пред учениците в Благоевград Димитър Бербатов описа за фантазиите си като дете, огромната цел - футбола и пътя до едни от най-хубавите клубни тимове в света. Бербатов описа и за компликациите, напъните, страховете и тяхното превъзмогване. Децата от своя страна питаха за кариерата му, за други световноизвестни футболисти, за фантазиите и най-щастливите му моменти.

Това, което се случи през днешния ден тук, да ми бъде оказана довечера, ме задължава още повече да се срещам с деца и да се пробвам да им покажа кой е верният път, сподели след срещата с учениците Димитър Бербатов. Той изрази вяра, че младежите ще останат с положителни усещания и ще се вдъхновят да изберат верния път измежду многото изкушения.

Днешният ден се трансформира в огромен празник, тази среща беше дълго чакана, сподели шефът на Седмо СУ " Кузман Шапкарев " в Благоевград Лилия Стоянова. Тя добави, че концепцията спортната зала да носи името на Бербатов е на самото учебно заведение, а в залата ще се възпитават всички качества, за които той доскоро показа пред децата.

Срещата с Димитър Бербатов продължи часове, а всяко дете получи подпис от него.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР