Пред българския народ Баневи са най-големите престъпници. Вярвайте, на моменти

...
Пред българския народ Баневи са най-големите престъпници. Вярвайте, на моменти
Коментари Харесай

Майката на Евгения Банева: Човек ли родих, или сатана?

Пред българския народ Баневи са най-големите нарушители. Вярвайте, на моменти се запитвам: Аз човек ли родих, или дявол? ". Това сподели майката на Евгения Банева – Мария Генчева, която се появи през днешния ден в Апелативния съд. Съдът би трябвало да реши дали да остави семейство Баневи в ареста.  " Аз не споделям, че те са почтени. Някой да чу такова нещо? Но има съд, който съд ще се произнесе ", уточни Мария Генчева.

По думите ѝ върху Евгения и Николай Баневи се упражнява принуда и евентуално са най-репресираното семейство. Генчева разяснява и обвиняванията против Евгения и Николай Баневи: " Така както се приказва, че " Полимери " калкулирано можеше да даде толкоз и толкоз милиона, желая да ви попитам има ли естествен човек, който да ликвидира бизнес, носещ му такива дивиденти?

Народът го е споделил – кокошката, която снася златно яйце, не се коли! Заводът изобщо не е бил това, което господин Борисов споделя и това ще се потвърди, че е по този начин ". Заседанието на съда за ограниченията на семейство Баневи стартира със скандал. Съдебна защита се опита да ограничи опцията семейство Баневи да бъдат записани от публицисти макар експлицитното им предпочитание. Съдебна защита не разреши на фамилията да изясни на медиите по какъв начин всичките им фабрики са стигнали до банкрут, заяви btv.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР