Преболдувалият на два пъти коронавирус Спас Делев няма да може

...
Преболдувалият на два пъти коронавирус Спас Делев няма да може
Коментари Харесай

И Клопо яхна метлата: без неваксинирани в Ливърпул

Преболдувалият на два пъти ковид Спас Делев няма да може да премине в Ливърпул, в случай че не се имунизира, ставя ясно от изявление на мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че клубовете няма да са склони да притеглят футболисти, които не са имунизирани. Германецът, който интензивно предизвиква хората да си слагат ваксина, добави, че никой не може да бъде каран принудително да прави това, само че може да се отрази на кариерите на играчите.

" Мисля, че да бъдеш имунизиран, ще бъде от огромно значение за клубовете по отношение на това кой ще притеглят. Ако един състезател не е имунизиран, той е непрекъсната заплаха за всички нас ", съобщи Клоп.

Той изясни и спомагателните затруднения, които основава един неимунизиран футболист: " Той би трябвало да се преоблича в друга съблекалня, да яде в друга стая, да се вози в друг рейс или кола. Ако искаш да спазваш протоколите, това е извънредно мъчно. Ако би трябвало да пътуваме или имам мач отвън страната, когато се върнем, той би трябвало да се самоизолира ".

Може би това е повода Спас Делев да подпише с българския исполин с " Л " - Лудогорец, а не с отбора от " Анфийлд ", размишляват осведомени с кариерата и желанията на джумбалдека от село Ключ.
Свързани вести Ливърпул изхвърли Милан от Европа! Резултати и голмайстори от Шампионската лига Клоп ревна против програмата по празниците в Премиършип
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР