Преби ме в тоалетната на кантората. Имам синини и оттоци

...
Преби ме в тоалетната на кантората. Имам синини и оттоци
Коментари Харесай

Пребитата от секс маниак адвокатка с шокиращи разкрития

Преби ме в тоалетната на адвокатската фирма. Имам синини и оттоци по главата, лицето, краката и ръцете. Души ме, удря ме, сподели че ще ме изнасили. Опитите му продължиха 1 час. Това съобщи нападнатата юристка Валентина Каменарска в предаването " Събуди се " по Нова телевизия.

" Спрях да крещя 10 минути по-късно откакто ме атакува, на вратата се звънна и тогава още веднъж започнах да крещя. Никой не ми оказа помощ. Отново опита да ме задуши ", описа още тя. " Аз съм на партера, от самото начало балконската врата беше отворена, има единствено една дребна ограда. Никой не се престраши да влезе или да извика полицията. А писъците ми са чути. Чувах по какъв начин майсторите, които правиха ремонт на горния етаж, вървят и си приказват. Невъзможно е да не са ме чули. Явно подобен ни е манталитетът. Може би са си помислили, че е битов сигнал. Трябва

Коментарите под първите публикации, които се изписаха за мен бяха за това, че си го заслужавам, окайвам ли се, че не е съумял да ме изнасили, че по този начин би трябвало тъй като цените ми са високи ", добави Каменарска. " Опитах да си печеля време, пробвах да го заговарям и да го запитвам неща. Дори не помня. Опита да се възбуди полово, само че тъй като му говорех не съумя ", описа още тя. " Да си жертва не е срамно. Не ме е позор, аз не съм нападнала никого ", безапелационна бе Валентина Каменарска.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР