Празниците са, за да се празнуват, а когато те са

...
Празниците са, за да се празнуват, а когато те са
Коментари Харесай

Симона Загорова с мил жест за баща си! Пътува 2700 км, за да го зарадва!

Празниците са, с цел да се честват, а когато те са на непосредствен човек, празненството е повече от наложително! Дори и да е на 2700 км.

Певицата Симона Загорова пропътува точно толкоз километри, с цел да отпразнува рождения ден на татко си - музикантът Илия Загоров.

Виж още: Симона Загорова навърши 23 година! Отпразнува го в топла компания с любопитни посетители

Всъщност появяването на Симона е било същинска изненада и евентуално най-желан подарък за татко ѝ. На видео се вижда по какъв начин близка на Илия е протекция очите му, а в този миг влиза Симона. 

После тя го прегръща и двамата остават прегърнати дълго време, а Илия Загоров се просълзява от благополучие. 

Виж още: Симона Загорова си призна: Издържа се сама! Само в едно нещо не е независима

" 2700 до същинското благополучие! Честит да си ми, тати! Остани си същия! Обичам те безпределно!!! ", написа Симона под изявленията. 

Виж още: Глория с загадъчен мъж във Виена! Изглежда по-влюбена отвсякога

След прочувственото видео следват още няколко такива, на които се вижда и чува по какъв начин двамата пеят български песни. 

Илия Загоров навършва 51 години. От години живее в Швеция, където съгласно някои медии има връзка с шведка. Връзката му с Глория, майката на Симона, продължава близо десетилетие. Двамата се разделят през 2005 година

Самата Симона Загорова нееднократно е демонстрирала и в изявленията своята самостоятелност, само че и непосредственост с родителите си. Така да вземем за пример посрещна 23-ия си рожден ден с именитата си майка.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР