Празници са. По празниците искаме да съберем семейството и приятелите

...
Празници са. По празниците искаме да съберем семейството и приятелите
Коментари Харесай

Как бързо и лесно да изчистим празничната бъркотия без да си мръднем пръста“?

Празници са. По празниците желаеме да съберем фамилията и приятелите у дома на празнична софра! А в случай че дома има огромното благополучие в него да участват деца и домашни любимци, чистенето по-късно е огромно физическо тестване за всяка стопанка.

На празник като на празник! Използвате обичаните сервизи с чинии, чаши, принадлежности. Това са специфични мотиви, даже и не си помисляте за еднократни. Подреждате ги на масата с огромно наслаждение. Любувате се на хубостта по време на вечерята. Но когато отидат в мивката, гледката към този момент не е изключително привлекателна.
Приготвяте най-подходящите за мотива ястия. Готвите с възторг и коледен дух. Носи се мирис на вкусни ястия. Уютът на празниците се е настанил у вас. Вечерта всички се хранят с вкус, възхваляват готварските ви качества. Сутринта, обаче, когато погледнете кухнята си - котлоните в лой, фурната - опръскана в златисто мазно, аспираторът работи с последни сили, а миксерът, пасаторът и чопърът са замаскирани до неразбираемост.
Поставяте масата пред огромния диван, с цел да е оптимално комфортно за всички посетители. Не покривате дивана, тъй като това са празници, желаете да е красиво и ослепително. Допълвате със столовете с красивата дамаска. Сядате вечерта, хапвате вкусно, говорите, смеете се, всичко е идеално. Непохватната братовчедка, обаче, която постоянно пие алено вино, вид мавруд, улисана в описа си за последния шопинг в мола, пробва да плесне с ръце от благополучие, до момента в който държи цялостната чаша и всичко се разлива на бежовия диван. Кучето пък стъпва в малко парче торта изпуснато на ламината от различен посетител и се качва на стола ви, до момента в който сте до хладилника, с цел да ревизира каква е храната на масата, от която всички се удивляват. В резултат на това дамаската на седалката се снабдява с нов детайл - кафява лапа. Вечерта сте добре подпийнали, и сте над нещата само че гледката на сутринта, изправя косите ви по-добре и от преса от 200 лева
Празникът е отминал. Изкарахте си ужасно. Доволни сте от това, че другите са удовлетворени от вас. Вие сте най-перфектната стопанка за тях. Картината на другия ден, обаче може да бъде озаглавена единствено по един метод - " Мръсотия и хаос ". Мислите си, че сте сами в бедствието си? Не, не е по този начин.
Тук като Супермен на помощ идват  " Свежест 42 ". Не просто почистваща компания, а най-хубавите в услугата в града. Те ще запретнат ръкавици и ще измият до искра вашите съдове. Ще отворят мръсната фурна и ще я затворят безупречно чиста, със пресен мирис. Ще изперат пакостите по дамаските ви. Ще изчистят дома ви и ще върнат уюта на мястото му.
Преодолейте следствията върху дома си след празниците със  " Свежест 42 ". Потърсете техните услуги - измиване на съдове, разчистване на фурна, разчистване на цялата кухня, изпиране на диван, разчистване на целия хол, разчистване на целия дом преди или след празниците. Само в този момент с празнично понижение от 15 %.
Повече информация на: https://svejest42.com/ или на ‎0889 456 119
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР