Празнична атмосфера и подкрепа от фенове, легенди и шампиони беляза

...
Празнична атмосфера и подкрепа от фенове, легенди и шампиони беляза
Коментари Харесай

Баскетболният ЦСКА се завърна в елита пред фенове, легенди и шампиони

Празнична атмосфера и поддръжка от почитатели, митове и първенци беляза началото на новия сезон в Националната баскетболна лига за столичния ЦСКА. " Армейците " се завръщат в професионалния баскетбол след 13 години неявяване.

Отборът на Росен Барчовски започва новата страница от историята на БК ЦСКА с мач против Спартак Плевен. Баскетболистите бяха показани публично минути преди мача под бурните овации на препълнената зала.

Легендите на БК ЦСКА през годините Петко Маринов, Тодор Богданов, Иван Ценов, Любо Амиорков и Йордан Бозов също пристигнаха да поддържат тима в първия му мач. Да види новия ЦСКА пристигна и легендата на Левски Атанас Голомеев, който има шампионска купа и с " алените ".

На трибуните седнаха и президентът на БФ Баскетбол Георги Глушков и притежателят на генералния спонсор на клуба Цветомир Найденов.

Главният треньор на боксовия ЦСКА Михаил Таков, дружно с неговия ученик Кубрат
Пулев и доста други знакови имена за " армейците " пристигнаха в залата, с цел да уважат формалния старт на тима в НБЛ.

Пристигна и огромна част от последния шампионски тим на ЦСКА в баскетбола, отпред с Георги Божков, които завоюваха златен требъл - купа, купа и Адриатическата лига през 2007 година

Те бяха посрещнат от ръководителя на баскетболния клуб Роберт Гергов и членът на УС Александър Чакмаков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР