Правнуците на Гучо Гучи, основал преди век във Флоренция модната

...
Правнуците на Гучо Гучи, основал преди век във Флоренция модната
Коментари Харесай

Патриция Гучи за Ал Пачино в ролята на дядо ѝ Алдо: Срамота, той изобщо не прилича на него - slava.bg

Правнуците на Гучо Гучи , основал преди век във Флоренция стилната къща, носеща името му, приканиха режисьора Ридли Скот да прояви почитание към семейството в новия си филм, отдаден на ликвидиране в фамилията, заяви Асошиейтед прес.

Продукцията " Домът на Гучи " ( " The House of Gucci ``) с присъединяване на Лейди Гага и Адам Драйвър е по сюжет, основан върху книга за убийството през 1995 година на Маурицио Гучи , един от внуците на създателя на стилната империя и правосъдния развой против някогашната му брачна половинка. Патриция Реджани , в чийто облик влиза Лейди Гага във кино лентата, е наказана и излежава 16 години в пандиза като гарант на убийството.

Една от вторите братовчедки на Маурицио - Патриция Гучи се тревожи, че филмът отива оттатък престъпната история и навлиза надълбоко в персоналния живот на наследниците на Гучи.

"Наистина сме разочаровани. Говоря от името на фамилията ", сподели Гучи пред Асошиейтед прес. "Те крадат идентичността на едно семейство с користна цел, с цел да усилят приходите в холивудската система... Нашето семейство има еднаквост, персонален живот. Можем да приказваме за всичко, само че има граници, които не трябва да се престъпват ". Патриция Гучи сподели, че се е свързала със брачната половинка на Ридли Скот Джанина Фачо , с цел да изиска уточнения за обсега на кино лентата, само че не е получила отговор.

Фачо се срещна с членове на семейството Гучи преди двадесетина години по отношение на различен план, който трябваше да бъде концентриран върху ролята на бащата на Патриция - Паоло и дядо ѝ Алдо за налагането на марката като световен състезател на стилната сцена.

След като продуцентската компания не се е свързала със фамилията по отношение на новия филм, във семейството се разтревожили, сподели тя. Продуцентската компания не отговори на запитването за коментар, отправено и посредством италианския им сътрудник.

Гучи не са първата фамилия в италианската мода, която се опълчва на представянето си на екрана.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР