Правителството ще одобри днес меморандум за сътрудничество с асоциация Прозрачност

...
Правителството ще одобри днес меморандум за сътрудничество с асоциация Прозрачност
Коментари Харесай

Денков: България се отлепи от корупционното дъно през последните 8 месеца

Правителството ще утвърди през днешния ден меморандум за съдействие с асоциация " Прозрачност без граници ", за противопоставяне на корупцията. Този документ е продължение на главната линия в нашата управническа стратегия – противопоставяне на корупцията. Ще ни даде опция да пренесем ноу-хау и на практика принадлежности за положително ръководство, системи за оценка на качеството и за бистрота при работа с публични запаси. Това съобщи преди днешното съвещание на Министерския съвет министър председателят Николай Денков. 

По думите му изкуствени сигнали се пробват да " заглушат истината ". " През последните 8 месеца България се отлепи от корупционното дъно. Много ползи на недосегаемите от закона са били наранени от прекъснатите корупционни схеми и ограниченията за бистрота на обществените разходи. Това е причина за непрекъснатите офанзиви към кабинета и към част от неуместните министри, които се ускориха като офанзиви с приближаване на ротацията. Темата за битката с корупцията мъчно си пробива път измежду белия звук от дребни кавги и дезинформация ", добави Денков.

Според него е " трябвало да станем очевидци на следващото ликвидиране с отпечатък на прогнили институции, с цел да осъзнаем за какво са значими битката с корупцията и правосъдната промяна ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР