Правителството реши да бъдат спрени всички действия и процедури, свързани

...
Правителството реши да бъдат спрени всички действия и процедури, свързани
Коментари Харесай

МС спира строежа на правителствения център в Техпарка

Правителството реши да бъдат спрени всички дейности и процедури, свързани с построяването на нов държавен комплекс на територията на " София Тех Парк " АД (СТП АД) от " Държавна консолидационна компания " ЕАД (ДКК ЕАД) до сливане на всички заинтригувани ведомства към съответната потребност от строителството му.

Ще бъде основана Междуведомствена работна група, към министъра на стопанската система, в състав всички заинтригувани ведомства, която да изследва нуждата и целесъобразността от строителството на нов държавен комплекс.

Работната група ще прегледа съответните условия за работни и поддържащи активността пространства, тяхното систематизиране и други характерни особености, нужни за разработване на функционален абстрактен план и да показа отчет от активността си пред Министерския съвет за дефинитивно взимане на решение.

Правителството оправомощава министъра на стопанската система да сведе до знанието на ДКК ЕАД и " Монтажи " ЕАД по този начин признатите решения и да разпореди на ДКК ЕАД предприемането на нужните дейности, за ограничение евентуалните вреди за страната, както и за нейните дъщерни сдружения.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР