Правителството подготвя мерки в подкрепа на бизнеса с оглед продължаващата

...
Правителството подготвя мерки в подкрепа на бизнеса с оглед продължаващата
Коментари Харесай

Правителството ще подкрепи бизнеса заради високата цена на тока - готвят нови мерки

Правителството приготвя ограничения в поддръжка на бизнеса с оглед продължаващата рецесия и поради високата цена на ток а и ще ги оповести до дни. Това заяви служебния министър на стопанската система Даниела Везиева.

" Обмисляме и в най-скоро време ще имате опцията да чуете всички нас с общите ни ограничения, като държавно управление ", сподели тя и посочи, че сега се разисква и настояването на бизнеса за обезщетения за цената ток а като отговор ще има след няколко дни.

Везиева разяснява това след присъединяване си в представянето на първия български електрически лекотоварен автомобил в София тех парк.

Той е създаден от автомобилна компания от Русе, която от 10 години е на пазара, подсети министърът по време на представянето на колата.

" Тази иновация, която през днешния ден се показва, е скок в бъдещето и то скок напълно български ", сподели министърът. Тя уточни, че всички детайли в този нов автомобил са разработка на компанията и са българско произвеждане. Везиева сподели, че бъдещето е в зелените и високите технологии и добави, че страната ще се постарае да подкрепи всяка новаторска част през разнообразни ограничения.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР