Правителството организира закупуването на нова апартура и подготвянето на нови

...
Правителството организира закупуването на нова апартура и подготвянето на нови
Коментари Харесай

Правителството подготвя мерки за по-бърза обработка на кръвните проби на шофьорите

Правителството провежда закупуването на нова апартура и подготвянето на нови лаборатории за проучване на кръвни проби на водачи, като задачата пробите да излизат в период до една седмица. Това заяви министър председателят Николай Денков преди началото на съвещанието на Министерския съвет.

" Особено значимо е да се редуцира срокът за приемане на рузлутати след взимане на кръвни проби. Затова организираме свъместно с Министерство на вътрешните работи и другите институции закупуването на нова инсталация, подготовката на експерти и организирането на нови лаборатории в страната. Целта е тези проби да излизат като резултати до една седмица "

Това ще отнеме време, защото би трябвало да се закупи скъпа инсталация, уточни министър председателят и прикани до тогава Министерство на вътрешните работи и прокуратурата деликатно да ползват признатия закон.

" Да огледат деликатно разпоредбите за използване на тези ограничения и да създадат допустимо най-хубавата организация, тъй че хората, които са почтени, да се усещат спокойни на улиците, а тези, които вършат нарушавания, да получат съответното наказване "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР